Horari:    

Dilluns a Divendres: 5:30 a 13:30

Presentació: J.Noria, S.L. és una empresa especialitzada en la distribució de Rebosteria industrial.

Servei: A Barcelona i la seva àrea metropolitana, diàriament (excepte dies festius) i en algunes zones de Catalunya, un o dos cops per setmana.

Catàlegs: Posem a la seva disposició la consulta de tots els nostres articles, mitjançant el catàleg que poden consultar a la nostra pàgina web www.jnoria.es, també ho podeu sol·licitar perquè li enviem per correu electrònic i si no disposen de correu electrònic, l'hi lliurarem en mà . Els ajudarà a reconèixer el producte i poder fer la comanda amb total seguretat dentificant-lo pel codi.

Comandes: Per telèfon al 933771290 trucant vostès o si ho desitgen, els truquen nosaltres en dies i horaris programats al nombre que vostè ens indiqui. Per correu electrònic a: pedidos@jnoria.es Per fax al nombre: 934743915. Per WahtsApp al nombre: 638 721 599. Durant els períodes fora dels horaris indicats, tenim al seu servei contestadors automàtics on podran deixar el seu missatge. No hi ha comanda mínima.

Pagamens: Ens adaptem als seus sistemes.

Gamma de productes: Brioixeria diària, pastes clàssiques sense embolicar, pastes embolicades unitàriament, empaquetats, llaminadures, espècies i altres complements. Tenim, així mateix, una extensa varietat de productes per PVP: 1 €

Ofertes : Tots els mesos, exceptuant l’agost. Si està interessat, li enviarem un fullet amb els articles en promoció del mes en curs. Vostè ha de comprar un mínim de cinc productes (iguals o barrejant-los) d'aquesta oferta i nosaltres li farem un 10% de descompte en l'import dels mateixos.

Novetats: Constant arribada de productes nous. Si ho desitgen i sense compromís, podem enviar-lis una capsa a mesura que els anem rebent, perquè vostès puguin veure'ls.

Campanyes: Bunyols de Quaresma, Mones de Pasqua, Sant Jordi, Coques de Sant Joan, Panellets i un extensíssim asortiment de productes de Nadal.

Expositors:  Els poden sol·licitar-nos i se'ls lliurarem en dipòsit. El cost els serà reintegrat a la devolució de l'expositor. Si volen, poden acollir-se a la modalitat de preu únic per una gamma d'articles embolicats unitàriament.

Devolucions:

* Les caixes que es retornin senceres i en bon estat (excepte els articles que no admeten devolució) s'abonaran al 100%.
* Els productes que en els albarans estiguin marcats com ¡nuevos! també al 100%.
* Les restes d'articles que es retornin identificables com un sol producte i els estoigs solts s'abonaran tal com es detalla a la columna de devolució dels albarans.
* Les restes barrejades donat el seu impossible devolució al fabricant, a 1 € el Kg

Important: Si us plau, si vostès ens truquen, identifiquin-se con el nom que figura en els nostres albarans i si afegeixen el domicili o el seu codi de client, contribuiran a evitar que prenguem les dades incorrectament, guanyant precisió i temps en el nostre servei.


Per a qualsevol consulta estem a la seva disposició.Domicili

J.Noria, S.L.

Pg.Ferrocarrils Catalans, 134

08940 Cornellà de Llobregat

Punt GPS:

Latitud : 41.35222 (41°21′08.006″N)
Longitud : 2.07998 (02°04′47.921″E)

Contacte

Telèfon: 933 771 290

Fax: 934 743 915

admistracion@jnoria.es

WhatsApp: 638 721 599


Inici