J.NORIA, S.L.

El servei al client, la nostra vocació.

PASTAS NORIA

PASTAS NORIA, és una empresa familiar que des de l'any 1975 es dedica a la distribució de Rebosteria Industrial i complements. Ens sentim orgullosos d'estar tants anys donant el millor de nosaltres mateixos perquè els nostres clients se sentin totalment satisfets. El nostre personal humà, és en major mesura responsable d'aquest tracte i ajudats per les noves tecnologies, podem assegurar que encara ens queden molts més anys de prestar aquest servei que nosaltres tenim com la nostra vocació.


Novetats destacades

Catàlegs de  productes

Contacte

Novetats Catàlegs Contacte Avisos Català

Repartimet diari de Brioixeria

Extens assortiment. Mes de 1000 articles

George Bernard Shaw

Frases cèlebres

No hi ha amor més sincer,

que el que sentim cap al menjar.

 

Campanya Diades: Bunyols, Mones, Sant Jordi, Sant Joan, Panellets, Nadal.

REBOSTERIA INDUSTRIAL

Molt temps ha passat des d'aquells primers Obradors on arreu d'Espanya es feien la deliciosa rebosteria de la que ara disposem, d'una manera manual i amb ingredients completament naturals. L'actual Rebosteria Industrial és l'hereva directa, d'aquell bon fer i millor sapiguer. Els grans mestres pastissers d'aquella època van començar a utilitzar la maquinària que l’indústria alimentària posava a la seva disposició, no amb l'ànim de baixar la qualitat, sinó amb l'esperança que aquestes joies culinàries denominades pastes o dolços, arribés a un major nombre de persones. Un exhaustiu control de les matèries primeres, una major

higiene en els processos d'elaboració i noves tècniques alimentàries, han permès que aquesta qualitat i frescor d'un dolç acabat de fer, arribi a vostès en òptimes condicions, fins i tot encara que hagin passat diversos dies de la seva fabricació. Les noves formes d'elaborar les pastes, amb cremes pausterizadas, l'absència de greixos hidrogenats, la substitució del sucre per edulcorants naturals, la inclusió de l'oli d'oliva o la major utilització de farines integrals, fan avui per avui, un aliment complementari imprescindible de una dieta sana, tant per a nens com a adults.

Aquesta pàgina utilitza scripts i Flash. Permeti la seva execució si vol veure correctament aquest web. Gràcies.                   © J.Noria, S.L. (Antonio Romero)

Avisos

Inicio Receptes

Receptes

Links Català

Links